Kasteelheren & jonkvrouwen

1x Watou wit 5,0%

Belgisch witbier van hoge gisting. Verfrissend en dorstlessend. Heerlijk in combinatie met mosselen, salades, witvis en jonge kazen.

1x Timmermans kriek 4,0%

Gebrouwen door de brouwerij “Anthony Martin”. Dit bier wordt gebrouwen op basis van een zure Lambiek in combinatie met rijpe kersen. Dit zorgt ervoor dat dit fris-zure bier een mooie zoete toon krijgt. Lambieken mogen van oorsprong alleen in Lembeek, België, worden gebrouwen. Kenmerkend voor lambiek is dat het door spontane gisting met wilde gisten uit de buitenlucht ontstaat. Het wordt met gemoute gerst, ongemoute tarwe en veel oude hop gebrouwen.

1x Stoute Gijt 8,8%

Dit mag dan een biertje zijn uit het zuiden van Nederland, hij is minstens net zo populair in België. Met veel toetsen van chocolade en koffie, bezit deze Russian Imperial Stout een bom van smaak. Deze biersoort is ontstaan door de liefde voor de Britse Stout van de Russische tsaar “Catharina de Grote”. Zij nuttigde deze biersoorten altijd tijdens haar staatsbezoeken maar onderweg terug naar Rusland ging het bier kapot waardoor ze extra alcohol toevoegden aan het bier.

1x Rochefort 8 9,2%

Authentiek trappistenbier, gebrouwen door “Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy” in Rochefort, België. Dit zware, bovengistende bier wordt sinds 1954 gebrouwen. Rijk aan smaak met tonen van donker fruit (pruimen & vijgen), karamel en geroosterde mout.

1x Kasteel tripel 11,0%

Een smaakvolle tripel met mooie fruitige aroma’s, tonen van mout en warme zoetigheid van alcohol.

1x willekeurig speciaalbier glas